Hösten 2012 utbildade jag mig till Diplomerad Reinkarnationsterapeut, det jag visste då angående denna terapiform var att den effektivt kan hjälpa människor att förstå sig själva bättre, komma till insikt med och släppa på diverse blockeringar och problem som de kanske bär med sig och upplever även i detta livet samt ta fram styrkor och kunskaper som de haft i tidigare reinkarnationer som väcks till liv igen tack vare att de får hjälp med att minnas och uppleva dessa igen.

Men det visade sig vara mycket mer än så! Vi var ett gäng kvinnor på denna utbildning som intensivt tränade på varandra och vid andra utbildnings tillfället fick vi utföra regressioner på frivilliga som kunde tänka sig att göra detta utfört av en elev.

Det jag verkligen lärde mig av detta är att det finns ingen ting som händer av en slump, jag blev faktiskt lite chockad då jag första gången blev förd till ett tidigare liv, dels hur lätt det är att ta del av dessa inneboende minnen och också att så
många av de människor man möter och har en dragning till är de man har levt med eller lever med idag, vi tillhör alltså en och samma själsfamilj och vi möts igen hela tiden, enda skillnaden kan vara att vi spelar som olika roller i olika reinkarnationer, alltför att vi ska lära, växa som själar och komma vidare i vår utveckling (förhoppningsvis, det är tanken i alla fall…) Jag insåg också att de platser man dras till inte heller är slumpartat, platser/länder där man levt bra liv- självklart dras vi dit igen, det känns ju som hemma smiley Jag slutade också vara så hård emot mig själv då jag insåg att jag är ju den jag är och har så alltid varit så där slutade jag försöka förändra mig själv utan istället vara stolt över den jag är, med andra ord en mycket bra terapiformsmiley Det fina med detta är också att när man väl varit i diverse tidigare liv så har man börjat triggat igång dessa minnen som finns i cellminnena eller i själens DNA och på så sätt kan man börja minnas ännu mer själv sen på egen hand utan att man alltid behöver gå ner i detta djupavslappnande tillstånd som Reinkarnationsterapeuten hjälper till med. Det fina är också att du själv får uppleva, se höra och känna, Reinkarnationsterapeuten ställer frågorna och guidar dig igenom regressionen men det är Du som får uppleva och Du kan på så sätt hjälpa dig själv väldigt effektivt!
Många av oss har ju tex inte bara levt liv här på jorden, utan känner oss dragna till andra civilisationer/stjärnsystem, fantastiskt att få uppleva detta igen och även här kan man väcka upp kunskaper samt få hjälp med att komma vidare och förstå sig själv bättre!

När man är under en regression kan man även passa på att ställa frågor till själen- ens högre jag, tex: Varför är jag här på jorden i detta livet? Vad är min livsuppgift? Varför har jag detta problemet i min kropp? Vad kan jag göra för förändring för att få bukt med detta problemet/åkomman i min kropp? Varför har jag problem med denna människan/relationen i detta livet? Vad är lärdomen i detta? Osv… Ja listan kan göras lång.

Under en regression gör vi också besök på andra sidan där du har möjlighet att träffa nära och kära samt Guider, olika mästare etc.
Med andra ord en mycket fin terapiform som fått mig och andra att växa mycket och kommit till insikter om mig själv och andra som jag förmodligen inte skulle ha haft utan tillgång till detta.
Du kan läsa mer om Tidigare liv-regresson på min hemsida www.ljusstjarna.se