Jag kan inte med ord beskriva hur mycket just meditationen och även på senare år Kundaliniyogan har betytt för mig i min andliga utveckling, inre resa samt uppvaknade och förståelse för vem jag verkligen är och vad jag är här för!
Vet inte vart jag hade varit idag utan mina guider/mitt andliga team och följeslagare i andra dimensioner och det är just genom meditation som det är så lätt att få kontakt med just dessa, se, känna, höra och förstå vad de vill förmedla och hjälpa till med!
Jag är ju vad man brukar kalla för ett Indigobarn och valde därför inte den lätta vägen i livet precis, jag ville utvecklas snabbt och var väl mer eller mindre vad man brukar kalla för ett ”maskrosbarn” som fick klara mig mycket på egen hand, var väldigt ensam och utanför som barn och har alltid haft svårt för att ”passa in” här på Jorden tillsammans med ”vanliga människor” om man nu får uttrycka sig så…? Har alltid känt att jag snabbt blir dränerad på min egen energi av för stora folksamlingar och medialiteten gjorde/gör att det hela blir ännu svårare då jag känner hur alla andra mår, har ont i sina kroppar etc… Så jag är väl en person som trivs väldigt bra i mitt eget sällskap och med mitt andliga team och samlar bäst på med ny kraft i naturen, kraften och informationen som kommer från Moder jord med alla hennes riken smiley
Min inre utvecklingsresa började 2003 då jag med hjälp av guidad meditation träffade min dåvarande andlige huvudguide, vilket igenkännande! Så skönt att veta att han fanns där vid min sida, det var väldigt skönt och tryggt med just guidad meditation till en början då jag under väldigt unga år provade att meditera själv på egen hand och fick då ur kroppen upplevelser som jag då var alldeles för ung för att hantera på på egen hand. Här berättade någon för mig vad jag skulle göra och tänka och eventuellt förväntas kunna se, känna och uppleva och det fungerade verkligen! De olika dimensionerna finns ju redan där alldeles intill oss om vi bara vet hur vi ska öppna upp våra sinnen och se med vår inre syn och känna samt lita till den informationen som kommer till oss.
Att ha en bra och fin kontakt med sina guider är A och O och det man alltid brukar börja med då man tex går en medium kurs.

Under åren som gått har jag bytt huvudguide otaliga gånger olika guider har olika uppgifter de ska hjälpa oss med för att vi ska komma framåt i vår utveckling så att vi lever vår livsuppgift fullt ut, rätt guide kommer när denne ska och ibland händer det att tidigare guider kommer och hälsar på bara för att säga hej och fortsätta heja på oss i vår utveckling, de är verkligen helt fantastiska! Något som kan vara bra att känna till är att guider inte får integrera på våran fria vilja då Jorden ligger i den fria viljans Zon, så här måste vi be om deras hjälp och stöd samt vilja utvecklas och komma framåt så att de säkert vet vad vi vill ha hjälp med och därigenom kan de hjälpa oss framåt genom tex klarare och tydligare tecken i livet samt att utveckla en starkare intuition och givet vis ta kontakt med dom via meditation, ibland kommer de ändå då det är viktig information som ska fram.
Jag glömmer tex aldrig sensommaren 2014 då jag fick en ny kvinnlig huvudguide, hon berättade klart och tydligt för mig att min healingförmåga skulle eskalera, sen sträckte hon fram ett healing verktyg/redskap till mig, något som jag kände igen som Gudinnans ljusstav. Strax efter detta började jag med Kundaliniyoga, den äldsta yogaformen som finns, detta är en meditativ typ av yoga där man nästan hela tiden blundar och tittar in och upp mot tredje ögat. Detta var början på en enorm transformerande resa för mig! Kundaliniyogan öppnar verkligen upp och renar både kropp och själ på ett kraftfullt sätt.
Nästan lite för kraftfullt stundtals, sedan dess har jag fått vara med om otaliga ”aktiveringar”, uppgraderingar samt tagit emot diverse ”koder” och information från både mina guider, andra civilisationer och från olika mästare och ja healingen har verkligen eskalerat och Gudinnas ljusstav används flitigt i alla healingbehandlingar jag gör nu mera, StjärnKod-Healingen som är min egen utvecklade healing blev klar för ”leverans” hösten 2015, du kan läsa mer om StjärnKod-Healing och vad denna healingbehandling innebär här på min hemsida: www.ljusstjarna.se Det märks så tydligt i hela min kropp och system att allt är förändrat, jag kan tex inte äta viss sorts mat längre, har alltid valt att leva ett så ”rent liv” som möjligt då jag alltid varit extremt känslig för diverse kost och gifter etc, kött slutade jag med för många år sedan, väljer alltid ekologiskt i den mån det går, rörsocker och gluten är tex sådant som fått falla bort helt ut min kostcirkel för kroppen klarar inte av att bryta ner dessa gifter längre. Det märks så tydligt att för att jag ska kunna hålla dessa höga energier/frekvenser som jag nu är bärare av och kunna hjälpa andra människor med bland annat StjärnKod-Healingen och mitt mediala arbete så måste jag hjälpa min kropp och system med rätt sorts kost och ja i allt vad jag intar, för allt är ju energi och all form av energi påverkar oss mer än vad vi kan ana. Moder jord höjer sin vibration/energi/frekvens hela tiden för att vi förs mer och mer in i den nya tiden, så för att vi ska kunna följa med henne i hennes skifte så måste vi också skifta och göra medvetna val i livet, så allt som inte längre gynnar oss faller bort, både i och runt oss själva men också globalt såklart. Omvälvande tider vi lever i minst sagt, men vi är nog alla överens om att förändringar behöver ske för så som vi lever idag är ju ohållbart i längden. Vi behöver en värld som är uppbyggd och grundad på kärlek, inte av girighet och hat…

Det har under många år varit stor efterfrågan på mediala och andliga kurser i mitt företag och jag har äntligen kommit till den punkten att nu är det dags, så under hösten 2016 sätter jag igång med kurser som till en början kommer att handla just om guidad meditation och att få bättre kontakt med dina guider och öva upp samt få starkare intuition m.m. Kursprogrammet växer/kanaliseras nu fram och kommer upp på min hemsida inom kort. www.ljusstjarna.se Hoppas vi ses!smiley