Här kombinerar Linda olika behandlingsmetoder.

Under denna behandling får du en djup avslappning och en energipåfyllning som brukar vara länge. Behandlingen börjar med massage och healing går igenom till viss del, men för att få ännu mer fart på healingenergierna så avslutar Linda behandlingen genom att bara fokusera på healing en stund, varje healingsession blir individanpassad beroende på vad just du behöver. Linda lyssnar in just ditt system och delger efter behandlingen vad just din healingsession handlade om och vad som var viktigt för dig.

Innan healingmassagen börjar får du också berätta för massageterapeuten om du har specifika problemområden eller skador som kan vara bra att ha kännedom om, om du har behov av mer djupgående, klassisk, terapeutisk massage eller mer avslappnande massage i samband med healingen. I behandlingen används alltid helt naturliga och ekologiska oljor och produkter, oftast en milt doftande avslappnande aromaolja, eller en doftfri neutral olja om du så önskar.

Behandlingen skräddarsys så att den passar just dig!

Välj din tid: 60 min, 75 min eller 90 min   Till priser    Till kontakt

Mottagningen finns i centrala Skövde.

Linda utför också vanliga massagebehandlingar, allt från klassisk massage, djupgående massage, terapeutisk massage till avslappningsmassage och taktil massage . Till massagebehandlingar