Unna dig massage som är välgörande för både kropp och själ! Linda är diplomerad massage terapeut, friskvårds massör, taktil massör och spa terapeut sedan 2008 och utför massagebehandlingar i sin mottagning i centrala Skövde och i Tidaholm. I behandlingarna används alltid helt naturliga och ekologiska oljor och produkter, oftast används en milt doftande avslappnande aroma olja, eller en doft fri neutral olja om du så önskar. Linda har kund och ansvarsförsäkring och utför allt från klassisk, djupgående och terapeutisk massage till avslappnings massage, taktil massage och healingmassage. Presentkort finns till försäljning i valfri valör. Här kan du använda epassi friskvårds bidrag. Läs mer om alla massagebehandlingar här nedan. Till prislista. För tids bokning till kontakt

Klassisk massage – djupgående och terapeutisk massage

En djupgående muskel behandlande massage form som effektivt löser upp stela muskler och knutor samt stimulerar triggerpunkter. Du får bättre cirkulation och avslappning i muskler samt smärtlindring och avslappning. Massage är förebyggande friskvård som är stress reducerande och bra vid bla sömnproblem. Ibland kan muskler vara så spända så nerver kommer i kläm, med djupgående muskel behandlande massage kan man effektivt lätta och släppa på strålande nervsmärta. Linda anpassar trycket i massagen efter dina önskemål och behov. Du kan välja allt från helkroppsmassage till att behandla specifika problemområden där du upplever smärta eller stelhet. Exempelvis: Rygg axlar och nacke. Hårbotten och ansiktsmassage, massage vid ischias besvär, arm och hand massage, befria bröstkorgen från muskelspänningar, ben och fot massage med inslag av zonterapi om du så önskar.

Linda skräddarsyr en bra massagebehandling som passar dig för dagen!

Avslappningsmassage

För dig som tycker om och behöver mjuk och skön massage. Här används en avslappnande aromaolja, eller doftfri olja om du så önskar. I stort sett hela din kropp omsluts av varma, sköna och svepande rörelser. Trycket i massagen anpassas efter dina önskemål, i behandlingen ingår även avslappnande ansiktsmassage och hårbottenmassage. En behandling som berör flera sinnen, du kommer verkligen till ro och blir avslappnad. Välj din tid: 60 eller 90 min.

Taktil massage

Är en mjuk avslappnande massageform där du ligger varmt nerbäddad på massagebänken och blir masserad med lätta stimulerande rörelser och strykningar från topp till tå med en avslappnande aromaolja eller en neutral doftfri olja om så önskas. Taktil massage ger en ökad kroppskännedom och avslappning till hela dig. Har du reumatisk värk, fibromyalgi eller vill ha lätt beröring är denna behandling perfekt för dig. En taktil massage tar 60 min.

Antistressbehandling

Här kombineras olika massagetekniker. Behandlingen börjar med en klassisk rygg och nackmassage sedan masseras ben, armar och händer med taktil eller avslappningsmassage, behandlingen fortsätter med avslappnande hårbottenmassage, ansiktsmassage och avslutas med fotmassage. Behandlingen tar 90 min.

Du kan även boka tid för healingmassage. Läs mer om denna behandling här: Till Healingmassage