Tidigare liv- regression / reinkarnationsterapi 

I en tidigare liv-regression hos  får du själv uppleva dina tidigare liv. Så här går detta till: Du får lägga dig bekvämt på healingbädden och jag guidar dig till ett djupavslappnat tillstånd. Det blir som ett meditativt/drömlikt tillstånd då ditt kritiska jag ”sover” medan ditt kreativa jag är vaket. Det kreativa jaget/tillståndet har tillgång till alla dina minnen som finns inom dig, i dina cellminnen eller i själens DNA. Du minns allt du upplever, ser, hör och känner under tidigare liv-regressionen.

Jag guidar dig igenom hela tidigare liv-regressionen, vi lyfter fram och tittar på det som är viktigt i regressionen, det du behöver titta närmare på för att få mer kunskaper och insikter om dig själv och ditt nuvarande liv och din själsliga utveckling framåt här och nu. Under en regression brukar vi hinna med 1-3 liv, det är lite olika hur lång tid det tar, kommer vi till en viktig händelse är det viktigt att du får ta den tid du behöver för att komma igenom den. Men vi försöker hålla oss till ca 75-90 min. Vi kan göra hopp mellan liven och så gör vi besök på andra sidan där du kan träffa dina nära och kära, dina guider och skyddsänglar etc, dessa kan komma med värdefulla budskap till dig. Du kan hämta glädje, kraft och erfarenheter som du kan ha nytta av nu i detta livet från tidigare reinkarnationer, samt lösa upp gamla blockeringar som kanske hindrar dig från att gå framåt och finna glädje kraft och tillit i detta livet.

Genom att gå tillbaka till tidigare liv kan du se helheten och att ingenting händer av en slump. Man förstår varför man är den man är idag, varför man dras till vissa människor, platser, yrken, intressen och stjärnsystem etc, många av oss har inte bara levt liv här på jorden. Det finns alltid en högre plan, vi gör olika val men det finns inga ”rätt eller fel” utan vi gör bara livserfarenheter, vi är här för att lära och vi kan alltid välja om, titta närmare på och lära oss av den eventuella ”karmiska läxan” se, känna och förstå varför du har sänt dig själva hit, att du valt att leva här på jorden i just detta livet.

Under regressionen kan jag som reinkarnationsterapeut också passa på att ställa frågor till ditt högre jag om du så önskar, det högre jaget kan bla svara på varför du sänt dig själv hit i detta livet och vad din livsuppgift är, varför du tex har problem i kropp och själ och vad du kan/ska/bör göra åt det, varför olika relationer ser ut som de gör etc, ja listan kan göras lång på frågor som går att ställa till det högre jaget och du har alla svaren inom dig själv! Så ta gärna med en lista på frågor som jag kan passa på att ställa till dig under regressionen. Detta görs lättast då du i ditt medvetande är på andra sidan.

Många förlorar rädslor och smärta de har idag då de ser sambanden och förstår orsaken, det är ett helande i sig.

Reinkarnationsterapi är en mycket uppskattad terapiform för att på djupet kunna utvecklas och få mer glädje, kunskap, tillit och förståelse till ditt nuvarande liv. Genom reinkarnationsterapi lär du verkligen känna dig själv på djupet!

Att gå tillbaka till tidigare liv är mycket enklare än vad många tror.

Tidigare liv-regression kan du bara göra på plats i mottagningen som finns i centrala Skövde. Till priser, till kontakt