Vi som arbetar på Ljusstjärna och Handpå

Ljusstjärna etablerades av mig Linda 2009 i Skövde. Jag samarbetar med Anders (Andey) som är certifierat medium och healer sedan 2005, Anders verksamhet heter Handpå. Här nedan kan du läsa mer om oss och våra verksamheter.

Om Linda – Ljusstjärna

Mina utbildningar och tjänster:

Diplomerad massageterapeut 2007-2008

Medium och healing kurs 2008 – Medium – medial och andlig vägledning

Internutbildad spa terapeut 2008-2011

Grundkurs i Zonterapi 2009

Taktil massör och friskvårdsmassage 100 p 2010

Basmedicin 100 p 2010-2011

Diplomerad Reinkarnationsterapeut / tidigare liv-regression 2012

Certifierad i Reconnective Healing® 2013

Min egen utvecklade healingbehandling  StjärnKod-Healing 2014-2015

 

Jag arbetar heltid i min verksamhet som massageterapeut, medium, reinkarnationsterapeut och certifierad healer. Jag har lång erfarenhet av olika kroppsterapier, alternativa behandlingar, medialt arbete och healing. Jag är född medial och har tidigare varit anställd som medium på en av Sveriges största mediala telefonlinjer. Har även tidigare varit anställd och inhyrd som massageterapeut och spa terapeut. Jag har gått flera utbildningar och kurser genom åren samt fått fin hjälp och support av mina guider samt andliga team för att komma vidare i min egen mediala utveckling och i mina healingförmågor. Healingen och mina mediala gåvor är min stora styrka i mitt dagliga arbete som så kallad Ljusarbetare. Jag arbetar främst med min egen utvecklade healingbehandling Stjärnkod-Healing som har starka influenser från minnen och kunskaper från tidigare inkarnationer, bla från Lemurien som var en högt uppsatt civilisation som fanns här på jorden före och parallellt med Atlantis, men är även sedan tidigare certifierad i Reconnective Healing®. På senare år har jag även startat kursverksamhet då jag vill dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper på bästa tänkbara sätt.

Om Anders (Andey) – Handpå

Mina utbildningar och tjänster:

Certifierat medium 2005

Grundkurs i Energiologi 2017

Reading – allmän avläsning

Djurkommunikatör

Shamansk healing

Lemurisk healing

Tidigare liv reading

Andeutdrivning (husrening)

Jag är född medial och är certifierat medium sedan 2005 då jag gick min medium utbildning för Pehr Trollsveden där jag fick utlåtandet mycket väl godkänd. Healingen har alltid funnits med mig men det var under utbildningen som den verkligen tog fart, healingen och mina mediala gåvor är min stora styrka i mitt dagliga arbete som så kallad Ljusarbetare. Jag får fin hjälp och support av mina guider samt andliga team under varje healingsession och medial reading, jag får även till mig budskap under healingen. Jag jobbar främst med Shamansk healing och Lemurisk healing då jag har starka minnen från tidigare inkarnationer, både från indian liv och använder mig av healingförmågor och kunskaper som jag hade på Lemurien. Lemurien var en högt uppsatt civilisation som fanns här på jorden före och parallellt med Atlantis. Jag har lång erfarenhet av medialt arbete och har bla medverkat i tv programmet Outsiders kanal 5 – Jag är född med en gåva 2008. Har arbetat både i Sverige och utomlands, ställt ut på diverse mässor och lärt ut om andligt arbete på olika kurser och utbildningar.

Hos oss är tystnadsplikt en självklarhet.

 

Du hittar våra kontaktuppgifter här: Kontakt