Mina utbildningar och tjänster:

Diplomerad massageterapeut 2007-2008

Medium och healing kurs 2008 – Medium – medial och andlig vägledning

Internutbildad spa terapeut 2008-2011

Grundkurs i Zonterapi 2009

Taktil massör och friskvårdsmassage 100 p 2010

Basmedicin 100 p 2010-2011

Diplomerad Reinkarnationsterapeut / tidigare liv-regression 2012

Certifierad i Reconnective Healing® 2013

Min egen utvecklade healingbehandling  StjärnKod-Healing 2014-2015

Diverse kurser för Zoe lightworker , healer och medium etc 2014-2020

Grundkurs i Antrologi steg 1 med Hans Mazolaqi. Grundläggande teori och praktik, emotionell stresshantering och muskeltest. 2019.

Tillämpningskurs i Antrologi steg 2 med Hans Mazolaqi. Teori och praktik i tillämpningen av Antrologi. Mentalt, fysiskt, socialt, yrkes/verksamhetsmässigt. 2019.

Ljusstjärna startades av mig Linda 2009 i Skövde och idag arbetar jag heltid i min verksamhet som massageterapeut, medium, reinkarnationsterapeut och certifierad healer etc. Jag har lång erfarenhet av olika kroppsterapier, alternativa behandlingar, medialt arbete och healing. Jag är född medial och har tidigare varit anställd som medium på en av Sveriges största mediala telefonlinjer. Har även tidigare varit anställd och inhyrd som massageterapeut och spa terapeut. Jag har gått flera utbildningar och kurser genom åren samt fått fin hjälp och support av mina andliga guider och healingteam för att komma vidare i min egen mediala utveckling och i mina healingförmågor. Healingen och mina mediala gåvor är min stora styrka i mitt dagliga arbete som så kallad Ljusarbetare. Jag arbetar främst med min egen utvecklade healingbehandling Stjärnkod-Healing som har starka influenser från minnen och kunskaper från tidigare inkarnationer, bla från Lemurien som var en högt uppsatt civilisation som fanns här på jorden före och parallellt med Atlantis, men jag är även sedan tidigare certifierad i Reconnective Healing®. På senare år har jag även startat kursverksamhet då jag vill dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper på bästa tänkbara sätt. Tystnadsplikt är en självklarhet min verksamhet.