Reconnective Healing® är en healing med nya kraftfulla healingfrekvenser som bringar ljus och information till människor och planeten. Grundaren till denna unika healing är Dr. Eric Pearl som förut var en framgångsrik kiropraktor. Efter en rad annorlunda upplevelser upptäckte han 1993 att han hade fått gåvan. Hans patienter rapporterade en efter en om märkbara förbättringar och mirakulösa tillfrisknanden. Detta hände då han höll sina händer i närheten av dem.

Dr. Eric Pearl reser idag världen runt och lär ut Reconnective Healing® och hans bok ”väck din inre healer” har översatts till 36 olika språk. Det pågår en intensiv forskning för att försöka förstå fenomenet Reconnective Healing®. Det forskarna har sett är att frekvenserna är klart mätbara. De ger bla upphov till förändringar i EEG och EKG, hjärnan ställer bla in sig på djupsömn trotts att man är vaken under behandlingen.

Dessa healingfrekvenser är intelligenta och vet precis vart de ska för att kunna påbörja processen mot balans och utveckling på flera nivåer. Fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt.

Reconnective Healing® passar alla. Det spelar ingen roll varför du vill göra en Reconnective Healing®, denna healing behandlar inte symtom utan healingfrekvenserna går till hela människan. Healingen blir precis som den ska för just dig. Denna healing går även bra att använda på djur.

Förvänta dig inga specifika resultat, men var förväntansfull och ha tillit till frekvenserna. Detta är inte bättre än något annat, detta är bara mer.

Det räcker att gå på Reconnective Healing® 1-3 gånger, men man kan givetvis gå fler gånger om man vill.

En healing går till så att du får lägga dig bekvämt på healingbritsen, du behöver bara slappna av, blunda och ta emot de healingfrekvenser som kommer till dig, från den högsta och renaste källan av ljus och information, där vi alla kommer ifrån. Jag som healer håller i regel mina händer en bit ovanför din kropp, följer inget speciellt mönster och tänk utan jag känner bara in vart healingen/frekvenserna vill och lyssnar till det.

Ha gärna bekväma löst sittande kläder så allt känns bra för dig. Lita på det du får till dig under healingsessionen, en del kan tex känna dofter andra kan få som direkta budskap, en del förnimmer som att fler ”medarbetare”- ditt andliga team befinner sig i rummet, på vissa känns det lite eller kraftfullt i kroppen, healingen upplevs alltid som behaglig och djupt avslappnande. Varje healingsession blir unik och det finns inga ”rätt eller fel”, du får det som är det högsta bästa för dig i den situation som du befinner dig i just nu och dessa healingfrekvenser fortsätter att jobba med dig under en tid så fortsätt att ta emot även efter behandlingen.

Själva behandlingen tar ca 60 min varav ca 45-50 min healing och resterande tid finns för samtal kring healingen. Tar du healingen på distans så ringer jag upp dig efter healingen är klar.

Det går utmärkt att ta emot Reconnectiv Healing® på distans, healingfrekvenserna är alltid lika starka oavsett vart healern och klienten befinner sig. Frekvenserna och healingenergierna vet precis vart de ska.

Läs gärna mer om Reconnective Healing® här http://www.thereconnection.com/

Linda är utbildad och certifierad i Reconnective Healing® av grundaren Dr. Eric Pearl och har sin mottagning i centrala Skövde och i Tidaholm.

Kontakt

https://www.youtube.com/watch?v=PGvwZGB-fM0