StjärnKod-Healing är min egen utvecklade healing behandling och en stor del av min livsuppgift, det jag är här för, min stora styrka i mitt dagliga arbete som så kallad Ljusarbetare. Den nya tidens healing energier och frekvenser. Denna healing kom till mig efter en kraftfull kundalini awakening runt 2015. Nyckelorden för denna healing metod är rening, rensning, aktivering och uppgradering för att du lättare ska kunna släppa det gamla som inte längre gynnar dig och kunna gå in i det nya, den nya tiden som vi går mer och mer in i nu.

Jag har märkt stor skillnad nu under 2024 i healing sessionerna, de är extremt kraftfulla och det är nu nya uppgraderingar och ”energi mallar” som kommer in och läggs in under healing sessionerna, jag får nu också till mig namnet Hjärtkod healing under healing sessionerna – att vi nu verkligen behöver leva och agera mer utifrån hjärtat i den nya tiden. Självklart blir varje healing session fortfarande individanpassad, så du får exakt vad du ska ha och behöver för att komma vidare i din egen takt och utveckling.

Vad händer och är genomgående under denna healing behandling-aktivering-uppgradering?

Varje healing session blir individanpassad men det som brukar vara genomgående under denna healing behandling är den gyllene energin- skaparkällan- guldenergin- ljuset som fyller hela ditt energisystem, din fysiska kropp, själen och din ljuskropp, denna guldenergi och ljuset som är den högsta och renaste källenergin-alltet skapar ett fritt flöde i hela ditt energisystem och fyller dig med livskraften samt ”påminner” dig om vem du är. Den villkorslösa kärleken fullkomligen strömmar ur hela mitt system till dig samt de Lemuriska kunskaperna och koderna bla, heliga geometriska mönster, jag blir som ett ”instrument/redskap” kan man säga och det är bara att följa med i denna processen och lita till det som sker.

Lemurien eller Mu som det också kallades för var en högt uppsatt civilisation här på jorden som etablerades av andra stjärnsystem bla av Plejaderna, Andromeda och Sirius för ca 900 000 år sedan. Lemurien föll/gick under för 25 000 år sedan, Lemurien fanns före och parallellt med Atlantis. Jag har starka minnen från min existens på Lemurien och min koppling dit. Här levde vi i samklang med allt och alla och var helt återkopplade till alltet-källan och var helt återkopplade i vårt DNA och vår egen skaparkraft i det gudomliga flödet/nätverket. Jag har också minnen från Atlantis och har även tillgång till Atlantis koderna om det är det högsta bästa för just dig.

Det brukar också väckas upp och/eller läggas in som koder i din fysiska kropp, de genomgående koderna är the flower of life- livets blomma= skapelsens urmönster, evighets symbolen (åttan) Merkaban- stjärnan som har samma heliga geometriska mönster som the flower of life, Aum, frekvensen 333 och 533- kristusmedvetandet och livets träd i renaste guld som fyller hela din ryggrad med ljus med dess rötter som går neråt bäckenet och benen ner till Moder jords hjärta/jordens mitt- den nya jordens mitt samt grenar som går uppåt huvudet och bortom. Jag har fått till mig att dessa rötter och grenar står för en uppgradering i DNA`t att det lättare återkopplas så du får tillgång till mer av dig och lättare följer med i Moder jords frekvens höjningar och utveckling från en tredimensionell verklighet till ett mer multidimensionellt varande – den nya jorden och verklighet som vi förs mer och mer in i nu, men vi har alla givetvis en fri vilja i att följa med in till det nya eller inte, då jorden ligger i en fri viljezon.

Under healing sessionen har jag stor hjälp av källan-alltet, mitt högre jag, olika mästare, mitt andliga team, ditt högre jag, dina guider, ärkeänglar och Moder jord etc. Du får det högsta bästa för dig och din själsliga utveckling framåt här och nu så healing sessionen blir individ anpassad, därför finns det inget facit på exakt hur det blir för just dig. Du får det du behöver för att lättare komma framåt i din egen takt och du kommer känna själv när och om det är dags för nästa healing session och ta nästa steg. Healingen fortsätter att jobba med dig en tid så fortsätt att ta emot dessa healing energier och vet med dig att du är värd det allra bästa! Du hjälper även din fysiska kropp genom att välja ren giftfri mat samt glada och upplyftande tankar om dig själv och världen i stort, vi är våra egna skapare i mångt och mycket även om vi också givetvis följer med i den universella planen/utvecklingen. Jag hjälper till att ge dig och hela ditt energisystem en push i rätt riktning men du vinner mycket på att göra, tänka och känna medvetna val i din vardag, då vi lever under attraktionslagen i en fri viljezon.

Hur kom denna healing behandling -aktivering-uppgradering till mig?

Jag har alltid haft tillgång till healing energierna och har under de senaste sjutton åren jobbat aktivt med mig själv och alltid varit en sökare, gått diverse kurser, utbildningar och på olika alternativa behandlingar för att finna svaren på livets stora frågor och mysterier. (Det måste finnas något mer… Livet kan inte ”bara” vara så här…) Så hade jag svaren inom mig själv.  Hösten 2014 då jag fick en ny huvud guide fick jag veta av henne att min healing skulle eskalera, hon gav mig även ett healing redskap nämligen Gudinnans ljus stav som jag ofta använder mig av visuellt i healing behandlingarna den kommer fram när den behövs, men det stora genombrotten kom våren 2015 efter kraftfulla DNA- aktiveringar och uppgraderingar som kom helt oväntat under ett kundalini yoga pass, en så kallad kundalini awakening, sedan dess har inget varit sig likt, healingen och och de mediala förmågorna har eskalerat något kopiöst mirakulöst, jag kände mig som en enda stor vibrerande Lemurienkristall till en början och jag fick ta emot en mängd av koder och uppgraderingar/information, den villkorslösa kärleken är nu mera mitt grund tillstånd. Jag minns mitt ursprung, vem jag är och har varit för så otroligt länge sedan. Mina guider samt andliga team, mitt högre jag, olika mästare, Plejaderna, Andromeda samt Moder jord etc har undervisat mig non stop och ”triggat” mig så att jag själv ska minnas och undervisningen samt nya aktiveringar bara fortsätter, så vart allt detta landar så småningom har jag ingen aning om i dag, men jag uppdaterar då och då här på hemsidan, märker av att healingen är ännu mer kraftfull sedan vi gått in i 2024. Det var dock först hösten 2015 som det var dags att gå ut med detta offentligt, då fick jag även namnet StjärnKod-Healing av självaste Moder jord, så skulle detta heta. Så det var bara att ta mod till sig och dela med mig av min erfarenhet och vad jag nu kan erbjuda då detta är en stor del av min livsuppgift, att dela med mig av denna unika healing behandling-uppgradering och koderna etc. Bilden längst ner på denna sidan är den som bäst beskriver hur det såg ut inuti och utanför min fysiska kropp då jag fick ta emot den första stora DNA-aktiveringen – Kundalini awakeningen och det är ofta just detta jag ser bland annat då jag ger denna healing behandling till mina klienter då dessa heliga geometriska mönster fyller hela deras fysiska kroppar och ljus kropp.

Jag känner en enorm tacksamhet och vördnad inför livet, att jag får leva här på jorden i denna fantastiska men också turbulenta tid som vi är mitt inne i nu, att få vara med att sprida kärlek, ljus, hopp och information till människor och planeten.

Så känner du dig dragen till denna healing session-aktivering är du varmt välkommen att höra av dig!

Själva behandlingen tar 60 min varav ca 45-50 min healing och resterade tid finns för samtal kring healingen.

Jag får till mig information under healing behandlingen ser, känner och hör vad som sker, jag delger gärna detta till dig efter healing behandlingen och om du vill får du gärna dela med dig av din healing upplevelse. Tar du denna healing behandling på distans så ringer jag upp dig efteråt och berättar vad som hänt under din healingen och vad jag fått till mig, det går alldeles utmärkt att ta denna healing behandling på distans då jag arbetar multidimensionellt och energierna vet precis vart de ska.

Vill du ta healing sessionen hos mig på plats så har jag min mottagning i centrala Skövde och i Tidaholm.