Erbjudande! 
 Företaget Ljusstjärna fyller 11 år och detta vill jag fira tillsammans med er genom att förlänga det uppskattade erbjudandet ytterligare ett år! Jag förlänger erbjudandet på en valfri healingsession följt av en 30 min medial och andlig vägledning då jag ser att efterfrågan och behovet av just detta är stort och för att det blir en så bra kombination! Du kan boka din tid för att komma till mottagningen eller ta healingsessionen på distans och vägledningen via telefon. Priset för kombinerad behandling är 1100 kr (ord pris 1250 kr) Behandlingen tar 90 min.
 Erbjudandet gäller hela 2020!
Till kontakt

Kommande kurser och evenemang:

Vårens kurser 2020 är nu under planering. Mejla mig gärna och berätta vad just Du vill lära dig mer om så ska jag skapa kurser och föreläsningar som passar de flesta.

Stort ljusarbete på gång!

Lördagen den 4/4 samlas ljusarbetare över hela världen och mediterar tillsammans och gör diverse ljusuppdrag, just denna dag är det en ljusportal som öppnas över jorden därför samlas vi då vi får extra support denna dag. Jag Linda är sedan 2016 koordinator för ljusarbetare i Skövde så vi samlas kl 16.00 denna dag. Det går givetvis bra att koppla in dig i meditation denna dag vart du än befinner dig och hjälpa till med ditt ljus och kärlek för att höja ljuset och kärleken över planeten. Tillsammans klarar vi av den här  ”stormen” 😉 2020 sanningens och karmans år, det är alltid lite turbulent innan saker och ting faller på plats. Håll ut och ta hand om dig och varandra <3

Följ gärna Ljusstjärna på Facebook för senaste nytt!