Erbjudande! 
 Företaget Ljusstjärna fyller 11 år och detta vill jag fira tillsammans med er genom att förlänga det uppskattade erbjudandet ytterligare ett år! Jag förlänger erbjudandet på en valfri healingsession. Reconnective healing eller StjärnKod-healing följt av en 30 min medial och andlig vägledning då jag ser att efterfrågan och behovet av just detta är stort och för att det blir en så bra kombination! Du kan boka din tid för att komma till mottagningen eller ta healingsessionen på distans och vägledningen via telefon. Priset för kombinerad behandling är 1100 kr (ord pris 1250 kr) Behandlingen tar 90 min.
 Erbjudandet gäller hela 2020!
Till kontakt

Kommande kurser och evenemang:

 Kurser och föreläsningar 2020 är nu under planering. Mejla mig gärna och berätta vad just Du vill lära dig mer om, så skapar jag kurser och föreläsningar som passar de flesta.

Jag Linda är koordinator för Ljusarbetare i Skövde, känner du att du brinner för ljusarbete och förändring, är ”vaken” och vill ha en bättre och mer hållbar framtid för alla, så kontakta mig för att gå med i våran grupp. Just nu behöver i varandra mer än någonsin <3

Följ gärna Ljusstjärna på Facebook för senaste nytt!