Medium – medial & andlig vägledning 

Jag arbetar som den nya tidens medium och är därför väldigt öppen och bred i vad jag tar in i mitt mediala arbete, detta är vad man brukar kalla för ett multidimensionellt mediumskap. Då jag vägleder och läser av dig energimässigt så ser och känner jag vart åt det finns mest möjligheter och potential för dig i din själsliga utveckling och växande framåt som människa här och nu. Jag ser dina styrkor och eventuella blockeringar som kanske hindrar dig från att växa och leva ditt liv fullt ut så som du önskar. Jag arbetar rent medialt och följer min intuition, får som bilder, känslor, direktvetande och budskap då jag vägleder. Jag läser av både människor, djur samt olika platser energimässigt. Dåtid, nutid och framtid.

Jag kan även ta hjälp av dina guider-ditt andliga team i vägledningen samt förklara för dig hur de ser ut och vad de vill förmedla till dig. Dina guider, hjälpare eller skyddsänglar känner dig utan och innan, finns alltid vid din sida och vill inget hellre än att få hjälpa dig på din livsväg. Jag kan även ta kontakt med dina nära och kära på andra sidan om du så önskar, det går aldrig att garantera att en speciell anhörig ska komma men jag är alltid villig att göra ett försök.

Jag kan även hjälpa vilsna själar över till andra sidan om så behövs, en så kallad husrening, rening av vilsna själar och ev tyngre energier detta görs lättast på plats, men det går också bra att göra det på distans via telefonsamtal förutsatt att du är på stället som ska renas då vi pratar.

I en medial vägledning jag kan tona in på dig rent allmänt vilket jag alltid gör till en början för att komma in i dina energier och för kunna hjälpa dig på bästa tänkbara sätt, men har du specifika frågor som du vill att jag djup dyker i så får du gärna ställa dem till mig, detta underlättar i mitt mediala arbete då jag inte lägger kort eller har andra verktyg utan använder mig enbart av min medialitet, intuition samt kan ta hjälp från andra dimensioner så som guider, skyddsänglar, mästare, anhöriga etc som kommer med budskap till dig.

Jag kan också hjälpa dig i din egen mediala utveckling genom råd, tips och stöd. Jag har lång erfarenhet av medialt arbete och är bra på att lyssna, jag hjälper dig gärna då du står inför olika val eller behöver stöd i livet. Jag håller även kurser i medial och andlig utveckling, guidad meditation samt självkännedom etc, du kan läsa mer om detta här: Kurser, erbjudanden och nyheter

Jag kan även ta kontakt med din stjärnfamilj, dina systrar och bröder från andra civilisationer och planeter, från din hemplanet. De bildar ofta som ett energiband mellan er så att du får som energi eller ”näring” från din stjärnfamilj eller hemplanet. De längtar också efter att få ta kontakt med dig och ge dig värdefulla budskap så att din resa här på jorden blir lite lättare. Denna kontakt med din stjärnfamilj kan även komma in starkt under healingsessioner som jag utför om det är menat så och för det högsta bästa för just dig och din utveckling. Varje healingsession blir individ anpassad. I varje healingsession har jag alltid hjälp av just dina guider-andliga team och högre jag så du får bästa tänkbara hjälp och stöd i din utveckling. Se StjärnKod-Healing, den nya tidens healing.

Boka medial och andlig vägledning i mottagningen 

Du kan boka en medial och andlig vägledning för att komma till min mottagning som finns i centrala Skövde. Bokningsnummer finner du under kontakt.

Boka medial och andlig vägledning över telefon:

Eller så kan du boka in en telefontid efter överenskommelse om en tid som passar oss båda. Då betalar du in i förväg innan jag tar emot ditt samtal, dagen innan så inbetalningen är bokförd och klar innan jag tar emot ditt samtal, antingen via Bankgiro eller Swish (Bankgiro se priser) (Kontakta mig för att få mitt Swish nummer) Du ringer mig på mitt bokningsnummer, se kontakt) på vår avtalade tid.

Betalnummer- medial och andlig vägledning utan tidsbokning

Jag svarar också på mitt betalnummer för medial och andlig vägledning utan tidsbokning. Schema då jag finns tillgänglig på detta nr ser du här nedan. Observera att tiderna kan komma att ändras beroende på hur det bokar. Bokningar går alltid i första hand. 0939- 114 70 38    15,90 kr/min (eventuella operatörsavgifter kan tillkomma) Åldersgräns 18 år.

Måndag: 10.00-10.50

Tisdag: 15.45-16.45

Onsdag: 10.00-10.45 samt 13-13.45 samt 16.30-18.00

Torsdag: 12.15.12.45

Fredag: –

Lördag: Ledig

Söndag: Ledig

Tystnadsplikt är en självklarhet.