Linda: Medium – medial & andlig vägledning 

Anders: Medium – reading – allmän avläsning – helande samtal

Jag Linda arbetar som den nya tidens medium och är därför väldigt öppna och breda i vad jag tar in i mitt mediala arbete, detta är vad man brukar kalla för ett multidimensionellt mediumskap. Då jag vägleder och läser av dig energimässigt så ser och känner jag vart åt det finns mest möjligheter och potential för dig i din själsliga utveckling och växande framåt som människa här och nu. Jag ser dina styrkor och eventuella blockeringar som kanske hindrar dig från att växa och leva ditt liv fullt ut så som du önskar. Jag arbetar rent medialt och följer min intuition, får som bilder, känslor, direktvetande och budskap då jag vägleder. Jag läser av både människor, djur samt olika platser energimässigt. Dåtid, nutid och framtid.

Jag kan även ta hjälp av dina guider-ditt andliga team i vägledningen samt förklara för dig hur de ser ut och vad de vill förmedla till dig. Dina guider känner dig utan och innan, finns alltid vid din sida och vill inget hellre än att få hjälpa dig på din livsväg. Jag kan även ta kontakt med dina nära och kära på andra sidan om du så önskar, det går aldrig att garantera att en speciell anhörig ska komma men jag är alltid villig att göra ett försök. Jag kan tona in på dig rent allmänt vilket jag alltid gör till en början för att komma in i dina energier och för kunna hjälpa dig på bästa tänkbara sätt, men har du specifika frågor som du vill att jag djupdyker i så får du gärna ställa dem till mig, detta underlättar i mitt mediala arbete då jag inte lägger kort eller har andra verktyg utan använder mig enbart av min medialitet, intuition samt kan ta hjälp från andra dimensioner så som guider, skyddsänglar, mästare, anhöriga etc som kommer med budskap till dig. Jag kan även hjälpa dig i din egen mediala utveckling genom råd, tips och stöd. Jag har lång erfarenhet av medialt arbete och är bra på att lyssna, jag hjälper dig gärna då du står inför olika livssituationer eller behöver stöd i livet. Jag håller även kurser i medial och andlig utveckling, guidad meditation samt självkännedom etc, du kan läsa mer om detta här: Kurser, erbjudanden och nyheter

Jag kan även ta kontakt med din stjärnfamilj, dina systrar och bröder från andra civilisationer, från din hemplanet. De bildar ofta som ett energiband mellan er så att du får som energi eller ”näring” från din stjärnfamilj/hemplanet. De längtar också efter att få ta kontakt med dig och ge dig värdefulla budskap så att din resa här på jorden blir lite lättare. Denna kontakt med din stjärnfamilj kan även komma in starkt under healingsessioner som jag utför om det är menat så.

Jag rekommenderar Kombinerad behandling, valfri healingsession, Reconnective Healing eller StjärnKod-Healing följt av en 30 min medial och andlig vägledning, detta blir ofta en väldigt bra kombination. Det går att ta denna kombinerade behandling på plats i mottagningen eller på distans.

Du kan boka tid hos mig i mottagningen, via telefon  eller nå mig på mitt betalnummer för medial och andlig vägledning utan tidsbokning, mer information om hur du går till väga finns här nedan.

 

Reading- allmän avläsning – helande samtal

Jag Anders är certifierat medium sedan 2005, gör allmän medial avläsning som börjar med en stunds samtal och jag känner av dina energier i det som är här och nu, samt kan hjälpa dig att låsa upp eventuella blockeringar. Även delar av framtiden ingår också. Ibland men inte alltid så kommer det budskap från andra sidan.

Jag jobbar främst med healing, då Shamansk healing samt Lemurisk healing, även i healingen framkommer det budskap. Jag rekommenderar kombinerad behandling, valfri healingsession följt av en ca 30 min medial reading då detta ofta blir en bra kombination. Detta går att boka i mottagningen eller på distans. Läs mer om min healing här: Healing

Jag jobbar även som djurkommunikatör och åker ut på plats och gör husreningar om du upplever att det spökar i ditt hem. Jag gör även behandlingen Din inre mediala resa samt tidigare liv reading 

 

Boka medial och andlig vägledning / reading – helande samtal i mottagningen 

Du kan boka en medial och andlig vägledning eller reading i vår mottagning som finns i centrala Skövde. Våra bokningsnummer finner du under kontakt. Läs mer om oss, vårt arbete, tjänster och utbildningar etc här: Om oss

Boka medial och andlig vägledning / reading – helande samtal via telefon:

Eller så kan du boka in en telefontid efter överenskommelse om en tid som passar. Då  betalar du in i förväg innan vi tar emot ditt samtal, antingen via Bankgiro eller Swish (Bankgiro se priser) (Kontakta oss för att få vårt Swish nummer) Du ringer oss på våra bokningsnummer. Se kontakt) på vår avtalade tid.

Betalnummer- medial och andlig vägledning utan tidsbokning

Linda svarar också på sitt betalnummer för medial och andlig vägledning utan tidsbokning, Schema/ öppettider för betalnummer hittar du längst ner här på hemsidan. Observera att tiderna kan komma att ändras beroende på hur det bokar. 0939- 114 70 38    15,90 kr/min

Boka hembesök eller husrening- rening av energier eller andar i ditt hem

Vi kan även komma hem till er på plats om ni är några stycken som vill ha varsin medial och andlig vägledning/reading – helande samtal. Eller om du upplever att det spökar i ditt hem och behöver ha hjälp med en så kallad husrening – energirening och rening av andar som stör i ditt hem. (Inom rimligt avstånd.)

Hos oss är tystnadsplikt en självklarhet.

Till priser

Till kontakt