Firar redan åtta år som Diplomerad Massageterapeut, tiden går fort när man har roligt!smileyRedan tidigt i livet visste jag att jag ville jobba med friskvård och hälsa då detta intresserar mig mycket, att få hjälpa människor att må bra är verkligen ren glädje! Under denna nio månader långa utbildning fick jag verkligen bekräftat att kropp och själ hör samman. Är väldigt glad att jag valde just den utbildningen som jag gjorde då vår lärare hade ett holistiskt synsätt och tänk i det hon lär ut, en klockren utbildning för mig som fick min självkänsla att växa mycket!
Under åren som gått har jag även hunnit utbilda mig inom Taktil massage-Friskvårdsmassage och jobbat i spa branschen där jag blev internutbildad spa terapeut samt varit inhyrd som massageterapeut och massör under en tid.
Men mitt eget företag har såklart alltid kommit i första hand, jag visste tidigt att det var eget företag jag skulle ha och att det även skulle utvecklas vilket det verkligen har gjort under åren! Känner en enorm tacksamhet att få jobba med det jag brinner försmiley
Det jag arbetar mest med idag när det kommer till massagebehandlingarna är Klassisk/djupgående och terapeutisk massage,
men det är även stor efterfrågan på avslappningsmassage och taktil massage.
Du kan läsa mer om mig och de behandlingar jag utför på min hemsida www.ljusstjarna.se Varmt välkommen!