Medial & andlig vägledning

Ljusstjärna- din ledstjärna

~Come home to Lemuria~

 

 

Medium- medial & andlig vägledning

 

Jag arbetar som den nya tidens medium-multidimensionellt mediumskap och är därför väldigt öppen och bred i vad jag tar in i mitt mediala arbete. Redan tidigt i livet hade jag kontakt med andevärlden, guider, änglar, ljusvarelser, naturväsen och andra civilisationer från stjärnsystemen Plejaderna och Andromeda bla samt olika mästare etc, jag bara visste saker. Jag kan läsa av hur både människor och djur mår och känner i kropp och själ. Då jag vägleder och läser av dig energimässigt så ser och känner jag vart åt det finns mest möjligheter och potential för dig i din själsliga utveckling och växande framåt som människa här och nu, jag ser dina styrkor och eventuella blockeringar som kanske hindrar dig från att växa och leva ditt liv fullt ut så som du önskar, jag kan även förnimma hur du haft det innan i livet. Jag arbetar rent medialt och följer min intution får som bilder, känslor, direktvetande och budskap när jag vägleder.

 

 

Jag vill också uppmuntra dig till att ta ansvar för ditt eget liv (vi har alla en fri vilja, då jorden ligger i den fria viljans zon) samt se, känna och förstå din egen storhet och kraft, att du är medskapare i ditt eget liv på ett medvetet eller omedvetet plan, att du skapar med dina ord, tankar, känslor och handligar. Det handlar helt enkelt om den universella grundlagen, lagen om attraktion, att lika attraherar lika och denna grundlag gäller oss alla!

 

Jag kan även ta hjälp av dina guider-ditt andliga team i vägledningen samt förklara för dig hur de ser ut och vad de vill förmedla till dig. Dina guider känner dig utan och innan, finns alltid vid din sida och vill inget hellre än att få hjälpa dig på en energimässig nivå. Jag kan även ta kontakt med dina nära och kära på andra sidan om du så önskar, det går aldrig att garantera att en speciell anhörig ska komma men jag är alltid villig att göra ett försök.

Ibland kan även din stjärnfamilj från andra civilisationer- dina själsbröder och själssystrar från din hemplanet komma igenom, de vill då förmedla kärleksfulla budskap till dig och hjälpa dig på din väg då de vet att livet här på jorden inte alltid är så lätt och kan vara en aning förvirrande ibland, dom längtar också att få ta kontakt med dig! Det är bra för mig att veta vad du vill ha hjälp med i din vägledning så jag vet vilken dimension jag ska koppla in/upp mig till, men oftast hinner vi med väldigt mycket under vägledningen. Jag kan tona in på dig rent allmänt vilket jag alltid gör till en början för att komma in i dina energier och kunna hjälpa dig på bästa sätt, men har du specifika frågor som du vill att jag djupdyker i så får du gärna ställa dem till mig, detta underlättar i mitt mediala arbete då jag inte lägger kort eller har andra verktyg utan använder mig enbart av min medialitet, intuition samt kan ta hjälp från andra dimensioner. Jag kan stödja dig i din egen mediala utveckling genom råd, tips och ev guidad meditation. Jag har stor erfarenhet av att jobba medialt och är en god lyssnare, jag hjälper dig gärna då du står inför olika valsituationer eller behöver stöd i livet. Tystnadsplikt är en självklarhet!

 

Boka vägledning:

Du kan boka en medial och andlig vägledning hemma hos mig i mitt företag.

 

Boka vägledning via telefon:

Eller så kan du boka in en telefontid efter överenskommelse om en tid som passar oss båda.

Du betalar in i förväg innan jag tar emot ditt samtal, antingen via Bankgiro eller Swish (Bankgiro se priser)

(Kontakta mig för att få mitt Swish nummer) Du ringer mig på min vanliga arbetstelefon (se kontakt) på vår avtalade tid.

 

Boka hembesök:

Jag kan även komma hem till er om ni är några stycken som skulle tycka att det vore roligt och spännande att få varsin medial och andlig vägledning. Man kan även välja StjärnKod-Healing eller Reconnective Healing (Inom rimligt avstånd.)

 

Betalnummer- vägledning utan tidsbokning:

När jag kan svarar jag på mitt betalnummer där du kan nå mig för snabb medial och andlig vägledning utan tidsbokning. Kostnad endast vid svar. Dessa tider finns jag säkrast tillgänglig vecka 3 (Observera att tiderna kan komma att ändras beroende på hur det bokar)

Måndag: 11.30-15,45

Tisdag: 13-17

Onsdag: 9.30-14,45

Torsdag: 10-16

Fredag: 9.30-10.40 samt 12-14

Lördag: Ledig

Söndag: Ledig

 

0939-114 70 38 15.90 kr/min (eventuella operatörsavgifter kan tillkomma) (åldersgräns 18 år)

 

Läs mer på www.elvamynt.se