Medial & andlig vägledning

Ljusstjärna

 

medial vägledning, medium skövde

 

Medial & andlig vägledning

 

Jag har alltid varit medial. Redan tidigt i livet hade jag kontakt med andevärlden, guider, änglar, naturväsen och andra dimensioner, jag bara visste saker. Jag kan snabbt läsa av hur både människor och djur mår i kropp och själ. Jag kan se din framtid och förnimma hur du haft det innan i livet. Jag arbetar rent medialt, får som bilder och känslor när jag vägleder. Jag kan även ta hjälp av dina guider och änglar i vägledningen samt förklara för dig hur de ser ut och om de har något de vill förmedla till dig. Ibland kan det bli spontan andekontakt då en anhörig vill komma igenom och säga något till dig. Jag känner även av energiavtryck på olika platser och kan hjälpa vilsna själar över till andra sidan om så behövs. Jag har stor erfarenhet av att jobba medialt och är en god lyssnare, jag hjälper dig gärna då du står inför olika valsituationer och behöver stöd i livet. Tystnadsplikt är en självklarhet.

 

Boka vägledning:

Du kan boka en vägledning/sittning hemma hos mig i mitt företag.

 

Boka vägledning via telefon:

Eller så kan du boka in en telefontid efter överenskommelse om tid och jag ser inbetalningen på

bankgirot samt vem inbetalningen är ifrån. Då ringer du på min vanliga arbetstelefon, (se kontakt.)

(Bankgiro se priser.)

 

Boka hembesök:

Jag kan även komma hem till dig och jobba medialt om du behöver hjälp med att få bort vilsna själar som stör i ditt hem, en husrening. (Inom rimligt avstånd.)

Eller om ni är några stycken som skulle tycka det vore roligt och spännande att få varsin sittning/vägledning. Man kan även välja Reconnective Healing eller Tidigare liv-regression.

 

Betalnummer- vägledning utan tidsbokning:

När jag kan svarar jag på mitt betalnummer där du kan nå mig för snabb medial/andlig vägledning utan tidsbokning. Arbetstiderna är flexibla och beror på hur många bokningar jag har under dagen och kvällen. Svarar jag inte direkt så försök en stund senare. Kostnad endast vid svar.

Dessa tider finns jag säkrast tillgänglig:

Jämna veckor: måndag-fredag 10-16 samt 18-19. Helg: flexibla arbetstider.

Udda veckor: måndag-fredag 10-16. Helg: ledig.

 

0939-114 70 38 15.90 kr/min (eventuella opetatörsavgifter kan tillkomma) (åldersgräns 18 år)

 

Läs mer på www.elvamynt.se