Medial & andlig vägledning

 

 

Medium- medial & andlig vägledning

 

Jag arbetar som den nya tidens medium och är väldigt öppen och bred i vad jag tar in i mitt mediala arbete, redan tidigt i livet hade jag kontakt med andevärlden, guider, änglar, ljusvarelser, naturväsen och andra civilisationer från stjärnsystemen Plejaderna och Andromeda samt olika mästare etc, jag bara visste saker. Jag kan snabbt läsa av hur både människor och djur mår och känner i kropp och själ. Jag kan se din framtid och förnimma hur du haft det innan i livet. Jag arbetar rent medialt, får som bilder, känslor, direktvetande och budskap när jag vägleder. Jag vägleder dig i ditt eget växande, ser dina styrkor och eventuella blockeringar som kanske hindrar dig från att växa och leva ditt liv fullt ut så som du önskar. Då jag vägleder och läser av dig energimässigt så ser och känner jag vart åt det finns mest möjligheter och potential för dig i din själsliga utveckling och ditt växande framåt som människa här och nu.

 

 

Jag vill också uppmuntra dig till att ta ansvar för ditt eget liv (vi har alla en fri vilja, då jorden ligger i den fria viljans zon) och se, känna och förstå din egen storhet och kraft, att du skapar ditt eget liv och dina förutsättningar på ett medvetet eller omedvetet plan med dina ord, tankar, känslor och handligar. Det handlar helt enkelt om den universella grundlagen, lagen om attraktion, att lika attraherar lika och denna grundlag gäller oss alla!

 

Jag kan även ta hjälp av dina guider-ditt andliga team i vägledningen samt förklara för dig hur de ser ut och vad de vill förmedla till dig. Dina guider känner dig utan och innan och vill inget hellre än att få hjälpa dig på en energimässig nivå. Ibland kan det bli spontan andekontakt då en anhörig vill komma igenom och förmedla något till dig, det går aldrig att garantera att en speciell anhörig ska komma men jag är alltid villig att göra ett försök. Jag känner även av och kan läsa av energiavtryck på olika platser och kan också hjälpa vilsna själar över till andra sidan om så behövs. Jag kan stödja dig i din egen mediala utveckling genom råd, tips och ev guidad meditation. Jag har stor erfarenhet av att jobba medialt och är en god lyssnare, jag hjälper dig gärna då du står inför olika valsituationer eller behöver stöd i livet. Tystnadsplikt är en självklarhet.

 

Boka vägledning:

Du kan boka en medial och andlig vägledning hemma hos mig i mitt företag.

 

Boka vägledning via telefon:

Eller så kan du boka in en telefontid efter överenskommelse om tid och jag ser inbetalningen på

bankgirot samt vem inbetalningen är ifrån. Då ringer du på min vanliga arbetstelefon, (se kontakt.)

(Bankgiro se priser.)

 

Boka hembesök:

Jag kan även komma hem till dig och jobba medialt om du behöver hjälp med att få bort vilsna själar som stör i ditt hem, en husrening. (Inom rimligt avstånd.)

Eller om ni är några stycken som skulle tycka det vore roligt och spännande att få varsin medial och andlig vägledning. Man kan även välja Reconnective Healing eller StjärnKod-Healing.

 

Betalnummer- vägledning utan tidsbokning:

När jag kan svarar jag på mitt betalnummer där du kan nå mig för snabb medial och andlig vägledning utan tidsbokning. Kostnad endast vid svar. Dessa tider finns jag säkrast tillgänglig vecka 17 (Observera att tiderna kan komma att ändras beroende på hur det bokar)

Måndag: 9,30-10,30 samt 12-15,45

Tisdag: 11,20-13,45

Onsdag: 9-10,30 samt 13-16

Torsdag: 9-10,45 samt 13-17

Fredag: 9-10,45 samt 12,30-15,15

Lördag: 10-12

Söndag: Ledig

 

0939-114 70 38 15.90 kr/min (eventuella operatörsavgifter kan tillkomma) (åldersgräns 18 år)

 

Läs mer på www.elvamynt.se