Shamansk healing

I mitt arbete som healer så försöker jag få personen i fråga att ta emot healingen i själen, för att där ifrån jobba utåt. Det är viktigt att börja från grunden för att få ett fundament att stå på innan man tar sig an eventuelle problem. Därför börjar healingen med rening, rening av eventuella blockeringar. Efter detta så använder jag eventuella redskap, så som stenar, kristaller, shamantrumma osv. Det är inslag av shamansk healing i mitt arbete som gör att varje healing blir olik den andra.

Ibland så behöver frågan ställas vad man exakt vill ha hjälp med, det är inte jag som frågar det är mina hjälpare/guider- andliga team och då finns en anledning till detta.

Lemurisk healing

I min Lemuriska healing så har jag kristaller/kraftverktyg och mina hjälpare/guider som bistår med healingen. Den här healingen ger harmoni , kärlek och trygghet.

För bästa resultat så ska man vara medveten om att min healing inte gör allt jobb utan personen som tar emot jobbar med budskap som framkommer.

En healingbehandling tar 60 min, varav ca 45-50 min healing och resterande tid finns för samtal kring healingen och eventuella budskap.

Jag ger healing på plats och på distans.

Lev i kärlekens tecken! /Anders kontakt