Att leva och verka som medium och healers är för oss många gånger ett heltidsjobb på många olika sätt. Förutom att driva företag med allt vad det innebär så är också renheten av kosten och energier runt omkring oss viktiga för att vi ska orka hålla dessa höga healingenergier och frekvenser som går i genom våra fysiska kroppar till klienten och för att kunna vara en så ren och klar kanal som möjligt för andevärlden och andra högre dimensioner och sfärer som vill komma till uttryck genom oss, samt att kunna ha en så stark och tydlig intuition som möjligt. Det gäller också att ta hand om sig själv genom återhämtning och samla kraft i skog och natur samt genom meditation etc då det tar mycket kraft att arbeta medialt.

Det är tex inte helt ovanligt att vi får börja ta emot uppgraderingar, koder och information om klienten redan ett helt dygn innan det faktiska mötet sker! Denna informationen ska då vidare till klienten genom oss, antingen verbalt eller som energi i healingarbetet.

Så näringsrik och så ren ekologisk kost som möjligt, detox, skogspromenader och meditation för återhämtning och påfyllning av energi står högt upp på vår ”att göra lista” 🙂 För oss är det viktigt att vårda våra gåvor och att inte ta dem för givet eller missbruka dem på något sätt. Jag (Linda) har också märkt en stor skillnad i min egen medialitet sedan jag flyttade ut på landet och får ha naturen så nära in på mig, att informationen jag får blir mer tydlig i dessa lugna och harmoniska miljöer. Så jag känner mig tacksam för möjligheten till detta <3 Lev i ljus och kärlek <3 /Linda och Anders

Läs mer om oss och våra verksamheter på vår hemsida: www.ljusstjarna.se